Pics not showing? Anyone with same problem?

Discussion in 'Tech (computer) Alerts and info' started by cy912, Aug 16, 2017.

  1. cy912

    cy912 Well-Known Member

    Sep 1, 2011
    Anyone else having the problem of pics not showing on any of the threads. I mean I just get a thumbnail and a link that I have to click on to see the full picture. Can any admin elaborate on what's going on? Is it just me?

    Some of the older posts like several years old do not show any picture/link/thumbnail at all. What's going on here?
     
    Mailman likes this.
  2. 67Firebird

    67Firebird Chicken Man

    I think that's how it's supposed to work now.
     

  3. fl3157

    fl3157 Senior Member

    Oct 12, 2010
    N.E. Missouri
    When someone posts images there are 2 image size options, thumbnails or full image. It appears the default is thumbnails. The poster has to select full size image.
     
  4. MOAdmin

    MOAdmin Administrator

    Dec 14, 2015
    Can you get me a URL so I can check it out? It could be the thumbnail option.
     
  5. MOAdmin

    MOAdmin Administrator

    Dec 14, 2015
  6. Mailman

    Mailman Well-Known Member

    Feb 2, 2005
    Blue Springs Mo
    That sux....tried to pull up an old photo I had posted pertaining to another thread and its not there.:(

    Are all the photos of the past threads unviewable to us now with the new program?
     
    Last edited: Aug 18, 2017
  7. MOAdmin

    MOAdmin Administrator

    Dec 14, 2015
    No, all images should be visible. Can you get me the URL so I can make sure it's still there? I'm hoping they didn't use a third party photo hosting service.
     
  8. SGH31

    SGH31 Active Member

    699
    Dec 20, 2011
    Lincoln County
  9. Mailman

    Mailman Well-Known Member

    Feb 2, 2005
    Blue Springs Mo
  10. MOAdmin

    MOAdmin Administrator

    Dec 14, 2015
  11. MOAdmin

    MOAdmin Administrator

    Dec 14, 2015
  12. Mailman

    Mailman Well-Known Member

    Feb 2, 2005
    Blue Springs Mo
    Now my thread pertaining to a new fence going in has NO PHOTOS TO VIEW
    and that is only a few days old thread.

    Is Carbon Media cutting cost on MWT by doing away with our photos?
     
  13. BustinBucks

    BustinBucks I will use the report button

    Jul 31, 2006
    Eagleville, MO
    Maybe the MDC took down MM's photos
     
  14. Mailman

    Mailman Well-Known Member

    Feb 2, 2005
    Blue Springs Mo
    Has anyone reading this post heard from Austin lately? I've sent pm's to him and have yet to get a return. Maybe he is on vacation...or helping out in the flood in Texas?:thinking:
     
  15. MOAdmin

    MOAdmin Administrator

    Dec 14, 2015
    I'm here every day, I just hadn't gotten here yet.

    I'm looking into it. That's strange.

    Testing Image
    Buying and Selling.jpg
     
  16. MOAdmin

    MOAdmin Administrator

    Dec 14, 2015
    Well that worked. If you guys are going through threads and run into it again please post the URL here so I can gather examples. I will be looking for some myself.
     
    Mailman likes this.
  17. MOAdmin

    MOAdmin Administrator

    Dec 14, 2015
    I reported it. I'll keep you guys informed.
     
    Mailman likes this.
  18. MOAdmin

    MOAdmin Administrator

    Dec 14, 2015
    We are working on it. I don't have an ETA but all the correct people have been informed.
     
    Mailman likes this.
  19. MOAdmin

    MOAdmin Administrator

    Dec 14, 2015
    We got it fixed. Sorry for the issue guys.
     
    bajabill likes this.
  20. bajabill

    bajabill BDR529

    Feb 16, 2012
    East Central MO
    was it a size problem?

    Is there a way to have the upload operation resize huge files (5MB) to a reasonably large size (300KB) on the fly?